Quote from Redi Hatia on 08/18/07 ne 07:04:14:Une e lashe muajin e fundit te ketij viti sepse shkova jashte shtetit.
Kam shume deshire qe te lidhem me te gjithe shoket dhe shoqet e kesaj mature po skam pasur asnje mundesi qe te lidhem me ata.Shpresoj qe ndonje mund te jete ne kete forum ose ndonje vlla or moter e anetareve mbaroj gjimnazin ne ate vite.
Ne kishim mesues kujdestar Ylli Veleshnja.
Dhe disa emra qe mbaj mend jane......
Alfred Dushka, Alfred Zahari, Artan Isaraj, Alban Qillo, Dritan Qose, Pjereta Koroveshi, Rovena Balili, Roland Spiro, Vladimir Gishti, Gentian Islami.... dhe shume te tjere qe sme vine ne mend tani.
Ju lutem te gjithe anetareve qe jetojne akoma ne Kucove ose ne bote ne qofte se keni mundesi te me ndihmoni qe te lidhem me ta.
Faleminderit Redi
Redi une jam ca 7 matura me vone po po te ndihmoj vetem me disa informacione per personat qe permend ti, i njoh disa nga vllezerit e motrat qe i kam pas ne klase e ca nga familja. Artan Isaraj eshte bere doktor dhe tani punon ketu ne Tr dhe ka nje djale. Albani jeton ne France ka 2 djem, e takova veren qe shkoi edhe po ta shohesh e njeh se nuk ka ndryshuar fare jemi miq shuem te afert nga familja, Genti Islami jeton ne KV ishim ne Himare vjet per pushime me familjet ne te njejtin vend edhe ai ka nje djale shume te lezetshem.
Shpresoj te te kem shuar disi kureshtjen,
nese gjej ndonje email te ndonjerit me lejen e tyee do te ta nis.
Best
Lost