Miresevini Vizitor. Ju lutemi Identifikohuni ose Regjistrohuni.
YaBB - Yet another Bulletin Board
09/06/10 ne 15:40:39
Te reja:

Faqet: 1
Matura e Gjimnazit 1990!!!!!!!!!!! (Lexuar 3054 here)
Redi Hatia
Anetar
**

Anetar i ri

Postime: 9
Gjinia: male
Matura e Gjimnazit 1990!!!!!!!!!!!
08/18/07 ne 07:04:14

Une e lashe muajin e fundit te ketij viti sepse shkova jashte shtetit.
Kam shume deshire qe te lidhem me te gjithe shoket dhe shoqet e kesaj mature po skam pasur asnje mundesi qe te lidhem me ata.Shpresoj qe ndonje mund te jete ne kete forum ose ndonje vlla or moter e anetareve mbaroj gjimnazin ne ate vite.

Ne kishim mesues kujdestar Ylli Veleshnja.
Dhe disa emra qe mbaj mend jane......
Alfred Dushka, Alfred Zahari, Artan Isaraj, Alban Qillo, Dritan Qose, Pjereta Koroveshi, Rovena Balili, Roland Spiro, Vladimir Gishti, Gentian Islami.... dhe shume te tjere qe sme vine ne mend tani.

Ju lutem te gjithe anetareve qe jetojne akoma ne Kucove ose ne bote ne qofte se keni mundesi te me ndihmoni qe te lidhem me ta.

Faleminderit Redi
Kthehu ne krye

Shiko Profilin   IP Logged
Lost
Anetar
**

Anetar i ri

Postime: 83
Re: Matura e Gjimnazit 1990!!!!!!!!!!!
Pergjigju #1 - 08/21/07 ne 09:58:02

Quote from Redi Hatia on 08/18/07 ne 07:04:14:
Une e lashe muajin e fundit te ketij viti sepse shkova jashte shtetit.
Kam shume deshire qe te lidhem me te gjithe shoket dhe shoqet e kesaj mature po skam pasur asnje mundesi qe te lidhem me ata.Shpresoj qe ndonje mund te jete ne kete forum ose ndonje vlla or moter e anetareve mbaroj gjimnazin ne ate vite.

Ne kishim mesues kujdestar Ylli Veleshnja.
Dhe disa emra qe mbaj mend jane......
Alfred Dushka, Alfred Zahari, Artan Isaraj, Alban Qillo, Dritan Qose, Pjereta Koroveshi, Rovena Balili, Roland Spiro, Vladimir Gishti, Gentian Islami.... dhe shume te tjere qe sme vine ne mend tani.

Ju lutem te gjithe anetareve qe jetojne akoma ne Kucove ose ne bote ne qofte se keni mundesi te me ndihmoni qe te lidhem me ta.

Faleminderit Redi

Redi une jam ca 7 matura me vone po po te ndihmoj vetem me disa informacione per personat qe permend ti, i njoh disa nga vllezerit e motrat qe i kam pas ne klase e ca nga familja. Artan Isaraj eshte bere doktor dhe tani punon ketu ne Tr dhe ka nje djale. Albani jeton ne France ka 2 djem, e takova veren qe shkoi edhe po ta shohesh e njeh se nuk ka ndryshuar fare jemi miq shuem te afert nga familja, Genti Islami jeton ne KV ishim ne Himare vjet per pushime me familjet  ne te njejtin vend edhe ai ka nje djale shume te lezetshem.
Shpresoj te te kem shuar disi kureshtjen,  
nese gjej ndonje email te ndonjerit me lejen e tyee do te ta nis.
Best
Lost
Kthehu ne krye

Redi Hatia
Anetar
**

Anetar i ri

Pergjigju #2 - 05/18/08 ne 11:15:58

Faleminderit LOST

Po bej kohe qe skamardhur ketu dhe nuk e kam pare mesizhin tend.
Po ne qofte ke emaile mi dergo patjeter

Faleminderit
Redi
Kthehu ne krye

Lori
Anetar
**

Anetar i ri

Postime: 32
Gjinia: female
Pergjigju #3 - 12/29/08 ne 17:05:47

T  R  U  Q  I . ............................[*.SI PO KALON KETU ....M...A....R.R.JE . KU JE TI MACOK . ME KERKOVE + ME GJETE ......ATE BERA DHE UNE QE THUA TI........  IME MERR NJE KALEM E NJE LETER DHE SHKRUAJ EMRIN - MBIEMRIN DHE BEJ NJE PIKE PYETJE TE MADHE  .... LOL... .PRES TE DAL NGA BURGU .SGJETA PUNE GJETKE PAS 18 VJETSH .TANI PO DESHE TE DALESH ME SHKRUAJ ...Edhe1 te fundit ju pashe ne ender Dushka kishte ngelur ne bodec  AKOMA ika SE PO qesh me lot.............SEKRETARI I RINISE.....-... AI-QE     ISHTE   .  SEE U SOON ENGLAND .FUND 2008
. ; HAJDE PO TA THEM 29/12/2008 TE JU UROJ GEZUAR  VITIN E RIIIIIII[PIKPYETJE]ME GJEN NE TR-TARGEN STA THEM HAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAHAHHHAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHAHHAHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH
HAHAHAAAA O UFFFFFFFF SE MBAROVA . EJ PO ME SHKRUAJTE PARA 30 DITESH DO TE THEM NJE GENJESHTER  HHHMNM. ME QUAJNE ME QUQJNE HE THUAJE FILLON ME P O O O T A  [GJEJ  O L E L E T  E] NJE HSOQE  HE     SE    MA HENGRE ................................................................................
.............................................
Kthehu ne krye

I belong to me;I'm one,not half of two!!!
ALBANO QILLO
Anetar
**

Anetar i ri

Postime: 7
Pergjigju #4 - 01/30/09 ne 21:09:41

RE REDI.NGA PO BREDH TI SE ME KERKOVE .

RAVS TE KUJTON GJE APO PO LARGOHESH .KAM NGELUR MBRAPA ME TASTJIREN POR KALEMIN DHE LRTREN NUK E LASHE .
ME FAL QE TE DERGOVA NGA MBESA NJE MESAG URIMI POR NNGAQE NGULJE KEMBE O I RENCE DEGJOVE DEGJOVA THUAJ HEI DEGJOVA QE E NGET AUDIN ME A4 FORMATI THEM E DI . HE EDHE NJE TJETER .......MORS........NA DERGO TE REJAT  OK UK? SEE U
Kthehu ne krye

Moti Koha dhe DIMALI
Email | Shiko Profilin   IP Logged
Redi Hatia
Anetar
**

Anetar i ri

Pergjigju #5 - 02/13/09 ne 07:40:40

Pershendetje Alban.......................

Une jetoj ne Manchester. te kam derguar email po sme ke kthyer pergjigje akoma.
RAVS me kujtohet patjeter. O po ti nga behesh? Ti humbe fare.

Me kthe pergjigje me email qe te llafosemi mire.

Mirupafshim per tani

Redi

P. S

Kjo eshte nje photo e bere ne Santorini para 2 vjetesh te Amudhi...............
Kthehu ne krye

DSCN0035Santorini.jpg
eni
Anetar
**

Anetar i ri

Postime: 17
Pergjigju #6 - 06/05/09 ne 15:44:06

Haji shpejte ato karkalecat se mos te hidhen ty  se shiko si po te shikojne
Kthehu ne krye

eni
Anetar
**

Anetar i ri

Postime: 17
Pergjigju #7 - 06/05/09 ne 15:46:38

Hi alban,
Kur pash emrin tend u habita. Jam mira e drites.  te fala bej shume nga shtepia nga beheni. Motrat si jane dhe nga jane, diana dhe anxhela i mbajta mend apo i harrova.
Prape bej shume te fala te gjitheve.
Kthehu ne krye

donna
Anetar
**

Anetar i ri

Postime: 19
Pergjigju #8 - 09/04/09 ne 09:49:30

hei Redi. mami jote me ka dhen Rusisht....mire e ke?
Kthehu ne krye

Email | Shiko Profilin   IP Logged
eri

Anetar i ri

Postime: 1
Pergjigju #9 - 10/10/09 ne 10:31:41

He more Alban nuk i ke harru keto ti?A do shkojme ne kinema se ka ardh nje film i bukur .Si thua e leme mesimin per sot? Po se mos na kerkon LUL MIMANI  ? dhe na con ne KOMITETIN E PARTISE pastajjjjjjhahaha te kujtohet apo jo? jam MONA CELA  
Kthehu ne krye

Faqet: 1